INFLAM-IST Platformu Proje Başlangıç Lansmanı

TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı Yüksek Teknoloji Platformları kapsamında İstanbul Üniversitesi yöneticiliğinde, Koç Üniversitesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş. ve Onko & Koçsel İlaç firmaları ortaklığıyla ve İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İSTANBUL TTO) koordinasyonuyla oluşturulan INFLAM-IST platformunun “İnflamazom Aracılı Otoenflamatuvar Hastalıkların Takip ve Tedavisine Yönelik Biyogösterge ve İleri Teknoloji Ürünü İlaçların Geliştirilmesi” projesinin lansman toplantısı gerçekleştirildi.
İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Doktora Salonu’nda gerçekleşen lansman toplantısına TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeysa Kazancıoğlu, İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül ve Prof. Dr. Levent Şahin, İÜ Rektör Danışmanı ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTM) Müdürü Prof. Dr. Alper Okyar, İÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Gül, Koçak Farma İlaç adına Cem Koçak, TÜBİTAK ARDEB Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Arıcı, TÜBİTAK Uzman Yardımcısı Furkan Akkoyunlu ve Onko & Koçsel İlaç Firması adına Ayda Onat katıldı. Prof. Dr. Burak Erman ve Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Seda Keskin Avcı zoom üzerinden online olarak katılım sağladı.