24. Ay İzleyici Değerlendirme Toplantısı

TÜBİTAK İzleyici Kurulu tarafından 2. Yıl Değerlendirmesi 20.07.2023 tarihinde üniversitemiz Rektörlük binası Mavi Salon’da gerçekleştirilmiştir. TÜBİTAK Kamu Araştırmaları Destek Grubu (KAMAG) Grup Koordinatörü Doç. Dr. CENGİZ ARICI, Bilimsel Programlar Uzmanları Muhammed Furkan AKKOYUNLU ve Efe İsa TEZDE toplantıya katılım göstermiştir. Üniversitemiz Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Alper OKYAR ve İstanbul Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Aral Barkın ARAL da katılım göstermiştir.
TÜBİTAK - 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı kapsamında desteklenmekte olan yürütücülüğünü Prof. Dr. Ahmet GÜL’ün üstlendiği “İnflamazom Aracılı Otoenflamatuvar Hastalıkların Takip ve Tedavisine Yönelik Biyogösterge ve İleri Teknoloji Ürunu¨ İlaçların Geliştirilmesi” başlıklı INFLAM_IST platformu İstanbul Üniversitesi Klinik Araştırmalar Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi‘nin liderliğinde yürütülmektedir. Birlikte geliştirme anlayışıyla Platform üyelerinin başarılı işbirliği ile yürüyen 48 aylık proje takvime uygun ilerlemekte olup, tamamlanan ilk 24 ay içerisinde teknoloji hazırlık seviyelerinde önemli ilerlemeler kaydedilmiştir.

Program 3 farklı aşamada gerçekleştirilmiştir. Birinci aşamada Yönetişim Modeli, ikinci aşamada Toplumsal Etki ve üçüncü aşamada Projelerin Teknik sunumları gerçekleştirilmiştir.